Vi vill att du är nöjd med dina produkter från oss.  Om du har funderingar eller inte är nöjd med något kontaktar du oss direkt via vårt kontaktformulär eller på telefon 08-650 25 20 (tonval 3).

Beställning

Beställning görs via vår hemsida www.kids1.se.  När en beställning genomförs innebär det att du  godkänner våra köpvillkor och samtycker till att dina personuppgifter registreras i vårt kundregister. Avtal om köp träffas när vi bekräftat beställningen genom att skicka en orderbekräftelse till din emailadress.   Vid eventuella felaktigheter och/eller felskrivningar förbehåller vi oss rätten att korrigera detta i efterhand.  Det kan gälla felaktiga priser, lagerdifferenser eller annan inkorrekt information.  Om vi gör en korrigering och du inte är nöjd kan du avsluta din order.

Rabattkoder hos Kids1 kan endast användas enskilt och inte i kombination med varandra.  

Betalning

Kids1 accepterar Visa, Mastercard samt betalning med faktura.  Vi garanterar att våra betalningsalternativ är säkra och det sker genom vår betalningspartner DIBS.   Kids1 hanterar aldrig kundens kortuppgifterer eller kortnummer utan det sker med säker SSL kryptering hos DIBS.

Garanti

Du har ett års garanti på samtliga produkter.

Frakt och Leverans

Frakt är alltid gratis hos Kids1. Vi vill gärna att du besöker vår butik på Fleminggatan 67 i centrala Stockholm för personlig service. Om vi skickar din bilbarnstol så är leveranstiden vanligtvis 1-2 dagar..  Leverans sker direkt från vår butik.  Dina varor levereras till närmaste utlämningsställe med Postnord.

Montering

Korrekt montering av din bilbarnstol är viktigt.  Handlar du i vår butik på Fleminggatan 67 i Stockholm monterar vi självklart din stol utan kostnad.  Det går även bra att boka tid för personlig montering om du inte har köpt din bilbarnstol hos oss.

Transportansvar och transportskador

Om din vara skadas eller kommer bort under transporten är vi ansvariga. Vid en eventuell retur till oss är det du som kund som är ansvarig för varan.  Om oturen är framme och din vara är skadad vid leverans ska detta anmälas till Kids1 inom tre dagar. Om skadan är synlig är det enklast om du anmäler detta direkt till chauffören vid mottagandet av försändelsen. Spara emballaget för att reklamationen ska hanteras korrekt.

Ej hämtad beställning

Om ett paket ej hämtas tar vi ut en avgift på 150 kr för returfrakt och expeditionskostnad.  Din bilbarnstol ligger kvar hos postombudet i 14 dagar innan den returneras till oss.  Om du ångrar ditt köp och vill returnera varan ska du först hämta ut paketet och därefter returnera det. Outlösta paket omfattas inte av ångerrätten.

Ångerrätt och retur

Vi följer Konsumentverkets rekommendationer och som kund har du 14 dagars ångerrätt. Detta börjar gälla från den dag du mottagit varan.  Om varan returneras ska den vara i oförändrat nyskick. Om du vill ångra ditt köp räcker det att meddela oss om detta inom 14 dagar.  Produkten måste alltså inte returneras inom 14 dagar.

Om du vill ångra ditt köp använder du vårt kontaktformulär eller ringer 08-650 25 20.  Produkter som returneras skickas till adress:

Kids1, c/o Sakta, Dialoggatan 6, 141 74 Kungens Kurva

Personuppgifter

I samband med din  beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet. Enligt PUL (personuppgiftslagen) har du rätt att få den information som vi har registrerat på dig. Om du anser den vara felaktig kan du begära rättelse eller borttagning ur vårt kundregister. Informationen du lämnar används av Kids1 för betalning och leverans.  Inga uppgifter säljs eller förs vidare till tredje part. Har du samtyckt till att få vårt nyhetsbrev kommer detta skickas ut periodvis.

Force Majeure

Ibland händer de saker bortom vår kontroll. Händelser som krig, naturkatastrofer, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, uteblivna leveranser från leverantörer samt likvärdiga händelser utanför vår kontroll som ej kunnat förutses ska hänföras till force majeure. Detta innebär att Kids1 befrias från sina förpliktelser att fullgöra ingångna avtal.

Tvist

Vi gör vårt bästa för att du som kund ska känna dig nöjd.  Är du missnöjd kontaktar du oss via vårt kontaktformulär eller ringer 08-650 25 20 (tonval 2). Om du inte tycker om hur vi har hanterat ditt ärende är du välkommen att vända dig till Allmänna reklamationsnämnden (ARN).

Copyright

Allt innehåll på den här webbplatsen, som grafik, bilder, logo, videos och annat, tillhör Kids1 eller våra leverantörer.   Materialet är skyddat av svenska och internationella upphovsrättslagar.

Kontakt

Kids1
c/o Sakta, Fleminggatan 67
112 33 Stockholm
Org. nummer: 559114-0362
Email. Info @ kids1.se
Telefon: 08-650 25 20