Låt oss hjälpa dig med det finaste du har.  Boka en tid för personlig rådgivning så hjälper vi till att hitta rätt i bilstolsdjungeln. Att köpa bilbarnstol är enkelt, att välja det som är bäst för ditt barn och din familjesituation är betydligt svårare.  Det är nämligen en mängd faktorer som spelar in, speciellt om ditt barn sitter bakåtvänd.

Vi börjar med ditt barn och hans eller hennes vikt och längd.  Beroende på var man ligger på kurvan kan rekommendationerna vara väldigt olika.  Vi ser på din familjesituation, det kanske finns fler barn som ska få plats i bilen.  Vilken typ av bil du kör är en viktig faktor eftersom olika stolar behöver olika mycket plats.  Finns det Isofix i bilen?  Är föräldrarna långa och kräver mycket benplats?

Du kanske vill använda passagerarsätet för ditt barn.  Kan man stänga av airbag?  Hur är det med sikten i högerspegeln? Finns det en bra plats för underförankringsbanden?  Går det att använda mittenplatsen bak?  Vill du ha en bilbarnstol med normal,  hög eller väldigt hög rygg?  Ska du resa med bilbarnstolen?  Vill du ha justerbar lutning under färd?

Som du märker är det många saker att tänka på.  När vi diskuterar igenom de olika möjligheterna kan vi samtidigt prova olika stolar i din bil för att säkerställa att du gör ett bra val.   Slipp stressen och boka upp en halvtimmes personlig rådgivning och lär dig samtidigt mer om bilbarnstolar och barnsäkerhet.

Boka