Vi älskar att hålla barn säkra i bil och hem. Hos Kids1 har vi kunnande och erfarenhet om bilbarnstolar och hemsäkerhet som du inte hittar någon annanstans.   Därför säljer vi inte bara bilbarnstolar och produkter för hemsäkerhet utan är även störst i Sverige på uthyrning.  Babyskydd, bilbarnstolar, bältesstolar, flytvästar, resesängar, Prampack och resevagnar.  Kort eller lång tid, vi hjälper till att hålla ditt barn säkert och göra resandet enklare.
 
Vi har under många år passionerat jobbat med att hålla barn säkra i bilen och hemmet.  Man hittar oss testande bilbarnstolar på VTI i Linköping, Britax i UK, Klippan i Finland eller Maxi-Cosi i  Holland.  Ofta i någon arbesgrupp om bilbarnstolar eller när vi utför några av hundratals installationer av bilbarnstol varje år.  Vi älskar bilbarnstolar och kan allt.  Eller i alla fall det väldigt mycket:-)
 
Behöver du råd om vilken stol som inte bara är säker utan även passar just din bil, barn och familj?  Expertråd om hur du får plats med tre små barn i en bil?  Frågor om vad som är säkert?  Mest kompakta stolar?  Isofix eller installation med bälte? Bästa stolen för din lilla, stora eller exklusiva bil?  V har svaren på dina frågor.  Hör av dig via email till info@kids1.se eller telefon 08-650 2520.